Heja Lundagård
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Lundagård
Handboll

Om klubben

KFUM Lundagård bildades 1952 och är en stadsdelsförening i Lund. Vi inriktar oss främst på att ge växande generationer i närområdet en meningsfull och rolig fritidssysselsättning. Förhoppningsvis något som kan prägla barn och ungdomar positivt för hela livet och som man kan bära med sig för alltid. Vi har även motionsverksamhet för boende i området.

- Hjärtat i bollen (loggan) står för kärleken till vår sport.

Föreningen etablerade sig på Gunnesbo på 90-talet. I början präglades föreningen av nybyggaranda och blev en samlingspunkt för de som ville vara med i föreningslivet. Föreningen växte snabbt och i början på 2000-talet var man som störst med ett 20 -tal lag och ca 500 medlemmar. Vi har genom åren bedrivit fritidsverksamhet i samarbete med skolan, lovaktiviteter och haft olika arrangemang som tex Friday Night Gunnesbohallen samt Valborgsmässorfirande för de boende i området.

Idag är vi ca 250 medlemmar. Vi har som mål att öka antalet medlemmar och att vi återigen är en naturlig samlingspunkt i området.

 

 

Är du en Lundagårds VÄN?

Ge ditt stöd och ditt bidrag till vår lilla förening, bli medlem i Lundagårds Vänner.

Betala in 500 kr på vår BG 230-9458 uppge ditt namn, mailadress, telefonnummer,

 
Tack för stödet